DARJEELING RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Darjeeling Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 11:21 Het duurde 2,5 uur voordat het eten er was vanaf het moment van bestellen. We hadden om 18.45u besteld en het kwam om 21.15u. Het eten was erg lekker, echter heb ik die nacht vreselijke voedselvergiftiging gekregen waar ik twee dagen doodziek van was
6 feb 2024 om 10:59 Heerlijk en supersnel bezorgd
4 feb 2024 om 23:17 Helaas duurde het lang voordat het eten bezorgd werd, maar dat zal wel komen doordat steeds meer mensen ontdekken dat dit het lekkerste restaurant van Krommenie is!
24 jan 2024 om 11:51 Bezorgtijd op 18:30 gepland, perfect op tijd geleverd. Eten voldeed geheel aan de verwachting voor wat betreft de smaak en hoeveelheid. De prijzen zitten wel aan de bovengrens, maar kwaliteit niets op af te dingen.
19 jan 2024 om 21:33 Sneller dan gedacht en super lekker
19 jan 2024 om 19:24 Kost een beetje!!! Maaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr SUPER LEKKER. AANRADER!!!!
18 jan 2024 om 21:03 Prima eten. Ze hebben leuke alternatieve gerechten voor vegetariërs. De bezorgsters was zeer vriendelijk.
17 jan 2024 om 19:16 Lekker!
7 jan 2024 om 21:04 Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Nette jongeman. Zeer tevreden. Alleen, ik had gevraagd géén rijst erbij, maar toch gekregen. Zonde, maar dat eet ik niet, dus zo de prullenbak in. Voor de rest, héérlijk gegeten!!